Blat de morcov cu nuca coapta si crema de mascarpone, frisca naturala
Blat de cacao, crema de vanilie, crema de ciocolata si gogosele de profierol trase in caramel.
Este alcatuit dintr-o combinatie de pandispan de cacao, insiropat, cu sarlota de nes, imbogatita cu nuca prajita, visene alcolizate si o crema fina de cacao.
Un deliciu racoritor cu blat si merisoare insiropat cu cointreau, crema de vanilie, ciocolata alba si fructe de sezon.
Tort diplomat facut din blat alb insiropat, cu sarlota de fructe de padure, decorat cu piscoturi de sampanie si fructe de padure.
Blat de ciocolata fara faina, blat cu migdale, jeleu visine, jeleu de portocale, mousse ciocolata, mousse caramel, blat de bezea cu nuca, fructe confiate
Savoiardi, fructe tropicale, mascarpone, cointreau
Blat de pandispan, crema cu portocale si mango, mousse ciocolata 72%, mousse zabaione
Mousse de visine, este un tort cu o combinatie surprinzatoare de ciocolata cu visine, sarlota, nuca coapta, caramel si frisca naturala.
Un deliciu racoritor cu blat cu merisoare insiropat cu cointreau, crema de vanilie, ciocolata alba si zmeura.
Tortul Pavlova este mai mult decat un tort, este un deliciu alcatuit din bezea crocanta si frisca. Se gateste cu multe, multe fructe.
Este un produs realizat din blat din pandispan pufos, insiropat cu aroma de trandafiri, acoperit de o ciocolata neagra delicioasa si cremoasa la care am adaugat si cirese amarena.
Blat de ciocolata insiropat cu kahlua, mousse ciocolata, mousse ciocolata cu lapte si cafea, savoiardi
Spuma de ciocolata alba, nuci prajite si dulceata delicioasa de nuci verzi, intinse pe un blat de pandispan pufos este combinatia unui tort de vis.
Un tort delicios cu crema de ciocolata, crema fresh lime, migdale prajite si blat de cacao insiropat cu lichior de lamiae.
Savoiardi, mousse de ciocolata alba cu mascarpone, cointreau
Blat de cacao, ciocolata alba, alune si caramel
Blat de bezea, blat de ciocolata, mousse ciocolata 72%, mousse ciocolata alba , cointreau, visine
Blat de pandispan, jeleu zmeura, mousse zmeura cu piper rosu, blat macarons, lichior Amaretto